KÖNYVTÁR-KAPU

Kedves Olvasóink!

A koronavírus miatt kialakult helyzetben könyvtárunk nem látogatható. Mégis szeretnénk, ha Önök ezen időszak alatt is könyvekhez, olvasnivalóhoz juthatnának.

Ezért november 16. és december 11. között a Jászberényi Városi Könyvtár az alábbi módon teszi lehetővé a dokumentumok kölcsönzését:

–        A kölcsönözni kívánt dokumentumok listáját hétfőtől péntekig 9:00-15:00 óra között a könyvtár központi telefonszámán: 06/57/505-400, Facebook-oldalunkon:  Jászberényi Városi Könyvtár  vagy e-mailben: jaszkonyvtar@gmail.com címen adhatja le.

SZEMÉLYES KÖLCSÖNZÉSRE és KÖNYVTÁRKÖZI KÉRÉSRE NINCS LEHETŐSÉG!

–       A könyveket a kérés leadását követő napon 10:00-12:00 óra között veheti át személyesen a Jászberényi Városi Könyvtár épületének (Jászberény, Bercsényi út 1.) hátsó, Dózsa György út felőli bejáratánál.

–       Az előre összekészített könyvek eldobható papírtasakban kerülnek átadásra.

A KÖNYVTÁR ÉPÜLETÉBE A MUNKATÁRSAKON KÍVÜL BELÉPNI TILOS!

–       A visszahozott könyveket a könyvtár hátsó bejárata előtt található kocsiban helyezheti el. A visszahozott könyvek minden esetben ózongenerátoros fertőtlenítésen esnek át.

–        A kölcsönzési határidő a korábban és az újonnan kölcsönzött dokumentumok esetén automatikusan meghosszabbodik a veszélyhelyzet megszűnéséig. Ez idő alatt és ezt követően 30 napig késedelmi díjat nem számítunk fel.

Türelmüket köszönjük!

A Jászberényi Városi Könyvtár munkatársai