Sportcentrumok

Akik Jászberényben pihenve sem akarják heti edzéstervüket megszakítani, azok könnyen találhatnak erre jó megoldást! A sportolásra vágyók több edzőterem és fitness klub, több karate és BUDO klub között választhatnak

A belváros „Börtönudvar” nevű terén (egykor ez a hely valóban egy börtön udvara volt) a hasonló nevű Fitneszklubban a legmodernebb testépítő gépek, aerobic, Kangoo és még számtalan torna és egészségmegőrző program közül választhatnak – legyenek hölgyek vagy urak.

http://www.bortonudvar.hu/

kepz2Az Y-Akadémia európa bajnok karatésai nem csupán remek edzői munka, de egy életszemlélet megtestesítői is. A Kiokusin karate keménysége az élet finomabb és valódi értéket jelentő összetevőinek megismerésére, megélésére ad módot, a japán harcművészet legmagasabb szintű művelőinek segítségével, az Y-generáció számára.

http://www.yakademia.hu/

senior-judo01Jászberény a Magyar BUDO fellegvára. Az országos szövetség napi teendőin kívül kiemelkedő szakmai munkát is végeznek a városban. A Jászsági Harcművészeti Akadémia a „Jászság fővárosában”, Jászberény szívében működő, küzdősportok oktatásával foglalkozó sportklub. A több mint 20 éve megkezdett Ju-jitsu és KEMPO oktatásra támaszkodva, azonban friss és dinamikus új elemeket bevonva kínálnak kiváló fizikai és szellemi tréningeket az érdeklődőknek.

Jászsági Harcművészeti Akadémia

Jégcsarnok Jászberényben

Kedves Vendégeink! A Jászberényi Jégcsarnok folyamatosan üzemel! Aki most akar megtanulni, aki gyakorolná a régebben megszerzett tudást, aki tanítani szeretné a gyerekeit, vagy maga szeretne sportolni, itt a helye.
A hétvégén is várunk Titeket sok szeretettel!