ÜZLETI TALÁLKOZÁSOK ÉS TÁRGYALÁSOK

Jászberény az Alföld egyik legfejlettebb iparú városa. Ennek emblematikus megtestesítői az Electrolux LEHEL (az egykori) Hűtőgépgyár, a Fortaco ZRT (régen) Aprítógépgyár, A Samyang EP Magyarország, az elmúlt évtizedek fejlődése során létrejött, hatalmas méretű és forgalmú, magyar magántulajdonban lévő Jász Plasztik vállalatcsalád, az országos hálózattal bíró Szatmári Kft és a Szatmári malom Kft, a Dometic ZRT, a régi jászsági tradíciókat megtestesítő Konkoly húsipari vállalkozás, de említhetnénk a KÓD Kft vagy a Túri Borászat sikertörténetét is, a Metalplast Kft, a Palmi Top Kft és a Co-op Star Zrt ugyancsak meghatározó jelenléte mellett.

A városba sokan érkeznek üzleti céllal, tárgyalási szándékkal, és sok esetben a távolság vagy egyéb céljaik miatt tovább is maradnak városunkban, vagy kifejezetten ide szerveznek konferenciákat és tematikus hétvégéket. Az ő figyelmükbe ajánljuk üzleti oldalunkat.

IDEÁLIS TEREP AZ ÜZLET FELLENDÍTÉSÉRE

Tárgyalás

 Az üzleti világban a boldogulás, sikeresség kulcsa, hogy megfelelő színvonalon vagyunk-e képesek tárgyalni. Ehhez kiváló alapot, helyszíneket ajánlunk.

Üzleti vacsora

Az üzleti életben fontos a kapcsolatépítés, az üzleti vacsora, hiszen itt a közös gasztronómiai élmény támogatja a sikeres üzletkötést.

KONFERENCIA

Komplett rendezvénytervvel rendelkezik, de a kivitelezéshez nincsen külön kapacitása? Vállaljuk konferenciája teljes körű lebonyolítását a regisztrációk kezelésétől az utolsó vendég távozásáig.

TEMATIKUS Hétvége

Ha saját maga szeretne konferenciájára, rendezvényére helyszínt találni, nálunk biztosan talál kedvére valót.

Minden érdeklődő számára van ajánlatunk

Tudományos, szakmai, hazai-és nemzetközi konferenciák, tréningek, cégszimpóziumok, ülések megszervezésében szeretnénk segítségére lenni.

Rendezvényszervezés, termékbemutatók, kiállítások, protokoll rendezvények, fogadások megszervezésén kívül a partnerek utaztatását is biztosítjuk.

KIEMELT HELYSZÍNEK

Az alább található válogatás a legkülönlegesebb igényeket is kielégíti, listánkat folyamatosan bővítjük.

VII. JÁSZ-EXPO ÉS FESZTIVÁL

Szórakoztató családi és egyben gazdasági tájékoztató valamint interaktív programokat ígér az VII. Jász-Expo & Fesztivál, amely 2017. szeptember 8-10. között kerül megrendezésre a Jászság fővárosában, a térség gazdasági központjában, Jászberényben.

A vidéki expók sajátos varázsával rendelkező Jász-Expo, a Jászság gazdasági kirakataként cégek, vállalkozások, vállalatoknak kínál bemutatkozási lehetőséget. Az expo társrendezvénye – egyebek mellett – a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „kiváló hazai élelmiszerek” kollektív standja, ahol térségi termelők által megtermelt és előállított élelmiszerek kóstoltatása és vására marasztalja a nagyérdeműt. Hagyományosan megrendezésre kerül az Autó Márkakereskedők Kiállítása is, melyen a térség márkaképviseletei a népszerű típusok és új modellek bemutatása mellett egyedi kedvezményekkel is várják az érdeklődőket.

Helyszín Jászberény főtere, a Lehel vezér tér, amely az említett expo pavilonokon, Autó Kiállításon, fesztivál színpadon túl egész napos színes családi programokkal, kézműves és kirakodó vásárral várja a kedves ide látogató vendégeket. A finom ételekről a hagyományos ízeket, továbbá valódi kulináris különlegességeket is felvonultató Gasztro-Sziget gondoskodik.