ÉTTERMEK, BÁROK

Jászberényben számtalan étterem és vendéglátó hely várja Önt és párját, valamint kedves családját. Választhat magyaros ízeket kínáló éttermeket, máshol a legjobb budapesti éttermek remekeivel vetekedő steak-et rendelhet, de felkereshet mediterrán vagy keleti finomságokkal csábító bisztróinkat is. Egyes éttermeinkben kifejezetten jász ételeket is kínálnak, ezek közül mindenképpen ajánljuk figyelmükbe a pandúrgulyást!

Szikra étterem és Galéria

Vannak helyek, ahová időről-időre visszatérünk, akármerre is sodor az élet. Ahol újra és újra összejövünk azokkal, akik fontosak számunkra. Helyek, amelyekhez olyan élmények, érzések, ízek és illatok kötnek, amit semmilyen másik hely nem tud visszaadni, bármerre is járunk. Legyen Ön is a vendégünk! Várjuk szeretettel párjával, családjával, barátaival együtt a hét bármely napján!

Restaurant

Arizona Steak House

Jászberény belvárosában, a Kőhíd mellet található a 40 fő befogadóképességű Arizona Steak House. A klasszikus angolszász steak house kínálat (steak-ek és hamburgerek) mellett a magyar konyha klasszikus ételei is szerepelnek kínálatukban, de nagy hangsúlyt fektetnek a könnyebb, inkább a szezonális zöldségek által meghatározott kímélő ételekre is. Az étteremhez 100 fős terasz is tartozik.

Arizona Steak House
Pipacs étterem
Restaurant

Pipacs étterem

Jász ételspecialitások egy kifejezetten magyaros kisétteremben. Megbízható minőség, gyors kiszolgálás. Aki a magyaros ételeket szereti, és kíváncsi a jász konyha ízvilágára, az a PIPACS-ban nem fog csalódni! A Városháza utcájában, a belvárosban várják vendégeiket. Viszonylag korán nyitnak, a kiszolgálás rendkívüli gyorsasága és a napi menü ideálissá teszi ezt az éttermet egy jó és tartalmas ebéd elköltésére.

Jászberény belvárosának szívében, a Tourinform irodától pár méterre található ez a klasszikus pizzéria, melynek kínálatában az olasz ételeken kívül magyaros és helyi specialitások is megtalálhatóak. Izgalmas salátáik méltán a hölgyek kedvencei. A két belső szintes étterem szinte teljesen faborítású, egyedi hangulata az észak-olasz éttermek világát idézi.

Viktórió Pizzéria és Étterem
River bistro
Restaurant

River bistro

Egy BISTRO, melyre a világ bármely nagyvárosa is büszke lehetne! Hatalmas szerencse, hogy nem New York-ban, hanem Jászság fővárosában van. A River az újragondolt BISTRO irányzat izgalmas megtestesítője Jászberényben. Modern belső, izgalmas konyha, és még egy bowlig pálya is. Céges összejövetelek, izgalmas ételek, családi esték, közös játék: RIVER.

Igényesen kialakított, hangulatos kávézó, alkalmanként élőzenével. Nyári időszakban a Zagyva folyóra néző terasszal.

Insomnia Cafe Bar
Berva söröző

A Berva Söröző az igényes italok lelőhelye. Átlagosan 40-50 féle skót és japán whisky, illetve ír és amerikai whiskey van a polcunkon, emellett 15 féle pálinkát, és további 15-20 féle minőségi röviditalt kínálunk. Jászberény legnagyobb vendéglátóhelyi sörválasztékát is nálunk találhatja meg a betérő, 40 féle nagyüzemi és kraft (azaz kézműves) sör csapolva és üvegben is.